09. Σύνθετες ρυθμίσεις

Στις “Σύνθετες ρυθμίσεις” υπάρχει μια σειρά επιλογών, τις οποίες μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε, όπως παρακάτω:

Αυτόματη συνέχιση
Εμφανίζει την επόμενη συνομιλία αντί για τα εισερχόμενά σας μετά τη διαγραφή, αρχειοθέτηση, αναβολή ή σίγαση μιας συνομιλίας. Μπορείτε να επιλέξετε να προχωρήσετε στην προηγούμενη ή στην επόμενη συνομιλία στη σελίδα “Γενικές” ρυθμίσεις.
Εικονίδιο μη αναγνωσμένου μηνύματος
Δείτε πόσα μη αναγνωσμένα μηνύματα υπάρχουν στα εισερχόμενά σας με μια γρήγορη ματιά στο εικονίδιο του Gmail στην κεφαλίδα της καρτέλας.
Πλαίσιο προεπισκόπησης
Καθορίζετε εάν θα είναι ενεργή η δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της προβολής των μηνυμάτων σας δίπλα-δίπλα στη λίστα μηνυμάτων.
Πολλαπλά εισερχόμενα
Προσθέστε επιπλέον λίστες μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα Εισερχόμενά σας, ώστε να βλέπετε αμέσως τα πιο σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι νέες λίστες νημάτων μπορούν να είναι ετικέτες, μηνύματα με αστέρι, προσχέδια ή οποιαδήποτε αναζήτηση θέλετε, ενώ μπορείτε να τις προσαρμόσετε στο μενού “Ρυθμίσεις”.
Προσαρμοσμένες συντομεύσεις πληκτρολογίου
Ενεργοποιήστε τη δυνατότητα προσαρμογής των συντομεύσεων πληκτρολογίου σας μέσω μιας νέας καρτέλας ρυθμίσεων από την οποία μπορείτε να αντιστοιχίσετε εκ νέου τα πλήκτρα με διάφορες ενέργειες.
Πρότυπα
Μετατρέψτε τα συχνά σας μηνύματα σε πρότυπα, για να εξοικονομείτε χρόνο. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να εισαγάγετε Πρότυπα μέσω του μενού “Περισσότερες επιλογές” στη γραμμή εργαλείων σύνταξης. Μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε αυτόματες απαντήσεις, μέσω συνδυαστικής χρήσης των προτύπων και των φίλτρων.
Συζήτηση στα δεξιά
Μετακινήστε το πλαίσιο συζήτησης προς τη δεξιά πλευρά των εισερχομένων.